Home

Schimbare data bilet avion blue air

Blue Air Aviation S.A. te informeaza ca incepand cu 25 mai 2018, Regulamentul General privind Protectia Datelor (GDPR) a devenit aplicabil. Intrucat acordam o atentie sporita protectiei datelor tale cu caracter personal, am actualizat Politica noastra de Confidentialitate in conformitate cu cerintele GDPR Biletele Blue Air au schimbarea gratuita pana la sfarsitul anului. Poate si dupa 1 ianuarie. Voiam sa va atrag atentia ca de ceva timp incoace, biletele cumparate la Blue Air vin cu posibilitatea de a schimba gratuit data de zbor o data. Adica daca va cumparati un bilet spre Amsterdam sa zicem pentru martie si pana atunci se inchide Olanda.

Blue Air are grijă de pasagerii săi, pentru ca acestia să aibă un zbor lipsit de griji. Călătoria se va desfasura in deplină siguranță, pentru ca Blue Air a luat toate masurile de siguranta sanitara atat la bord, cat si in timpul operațiunilor de imbarcare si debarcare Pas 1: Apasati Cauta zbor, desi nu vreti sa cumparati un bilet nou. Pas 2: Apasati Gasire rezervare din sectiunea Legaturi Rapide. Pas 3: Va urma. Daca nu va descurcati singuri cu urmatorii pasi, o sa revin cu pasii 3, 4 si 5 atunci cand va functiona minunatul site BlueAir. Poate ar trebui sa ia exemplu de la concurenta. Modificarea datelor pe biletul de avion. În cele mai multe cazuri, companiile aeriene low-cost permit modificarea anumitor informații pe biletul de avion. Modificările se fac în funcție de regulile fiecărui operator și sunt oferite contra cost, la tarife stabilite de compania aeriană. taxa pentru modificarea datelor de călătorie: se.

Modifica zbor Modifica bilet Blue Ai

Schimbare nume bilet avion Blue air. Începând cu 20 august 2014, Blue Air permite tuturor pasagerilor să modifice biletul de avion cu până la 4 ore înainte de zbor chiar după ce s-a efectuat check-inul online, anunţă transportatorul pe pagina sa de Facebook Schimbare nume bilet avion Blue air. Începând cu 20 august 2014, Blue Air permite tuturor pasagerilor să modifice biletul de avion cu până la 4 ore înainte de zbor chiar după ce s-a efectuat check-inul online, anunţă transportatorul pe pagina sa de Facebook. Această nouă facilitate vă oferă posibilitatea de a adăuga servicii. biletul de avion poate fi utilizat doar de persoana al cărui nume este indicat pe el, iar schimbarea completă a lui poate depăși valoarea unui bilet nou; în cazul când schimbăm data cursei, compania nu va restitui diferența de preț, dacă zborul pe data nouă este mai ieftin Tarif servicii Blue Air. Taxa administrare site (API) 7 EUR/ PERSOANA/ SEGMENT. Modificare data online. 40 EUR + eventuala diferenta de clasa tarifara/pasager/segment zbor. Modificare data prin Call Center sau Agentii Blue Air. 50 EUR + eventuala diferenta de clasa tarifara/pasager/segment zbor. Modificare nume online In primul rand, trebuie sa va ganditi cum ati luat biletul de avion. L-ati luat direct de pe site-ul companiei aeriene sau l-ati cumparat printr-o agentie de turism (on-line sau clasica). Daca l-ati luat prin site-ul unei agentii de turism, trebuie sa va adresati acesteia pentru ca Blue Air nu are toate datele dvs (acestea sunt pastrate de agentia prin care ati cumparat, Blue Air primind doar.

BLUE AIR, BLUEAIR, BILET AVION BLUEAIR, rezervare bilet avion, Elite Travel - Calea Mosilor 209, Sector 2, Bucuresti Modificare data online: 40 EUR + eventuala diferenta de clasa tarifara/pasager/segment zbor: Modificare nume, data pentru zboruri interne in Romania, clase tarifare WEB00-WEB11: 25 EUR + eventuala diferenta de clasa tarifara. BLUE AIR. Persoana transportata va fi doar pasagerul al carui nume apare pe biletele de avion Blue Air.Dvs. aveti responsabilitatea ca sa efectuat si acceptat plata cat si primirea in format electronic a biletelor care va contine un numar de cofirmare compus din 6 caractere (litere si cifre), numele, itinerariul, data si ora zborului si tiparirea acestuia Blue Air Conditii generale de calatorie. va rugam sa intelegeti ca prin: Noi, al nostru/a noastra/ai nostri/ale noastre inseamna S.C. Lucom Travel SRL, cu sediul social Roman, str.Stefan Cel Mare 2/11,jud Neamt,Cod fiscal RO24911408,agent autorizat al SC Blue Air-Airline Management Solutions S.R.L. cu sediul social in Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr. 42-44, complex Baneasa Business & Technology. Orice întârziere a modificării datelor de pe bilet pot determina refuzul îmbarcării de către compania aeriană. O soluție ar fi anularea biletului de avion (în termen de 24 de ore), deoarece unele companii aeriene nu percep taxe de penalizare. Odată anulat biletul, se poate rezerva altul, cu datele corecte de călătorie Am preferat să renunț complet la bilet și să pierd 180 de lei decât să plătesc, practic, 180 de lei plus 370 de lei, adică vreo 550 de lei, a spus tânăra. Cuvinte cheie: + schimbare date bilet , blue air , avion

Modificarea zborului. Modificările aduse rezervării trebuie finalizate cu cel puțin 3 ore înainte de ora programată de decolare a zborului. Rețineți că modificarea va fi considerată finalizată după ce primim plata (dacă este cazul). Rețineți că plata se poate face numai cu un card de credit. Sunt posibile următoarele modificări Portofelul Blue Air. În cazul în care nu ați modificat data zborului dvs, suma poate fi creditata instant in Blue Air Wallet din sectiunea Status Rezervare. Pentru mai multe informatii cititi ghidul nostru pentru rambursare in Blue Air Wallet. Sumele din portofelul Blue Air pot fi utilizate pentru achizițiile viitoare de produse Blue Air Cum pot realiza schimbare de dată/itinerar în biletul de avion? Toate modificările în bilet (dată, itinerar etc.) sunt posibile numai în conformitate cu regulile tarifului aplicat la acest bilet, a regulamentelor interne a transportatorului și condițiilor contractului ofertă. Pentru unele bilete modificările nu sunt posibile WIZZ AIR SIMPLIFICĂ PROCEDURILE PENTRU SCHIMBĂRILE DE BILETE. mai. 25, 2016, 12:13. Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, a anunțat astăzi introducerea unui nou sistem simplificat al schimbărilor de bilete. Cu ajutorul acestuia, pasagerii pot modifica data sau ruta de zbor prin achitarea unei.

Biletele Blue Air au schimbarea gratuita pana la sfarsitul

  1. Blue Air nu garanteaza conexiunile cu alte zboruri sau cu alte mijloace de transport.Orice planificare este facuta pe riscul dumneavoastra. Se permite numai schimbarea datelor de calatorie (data plecarii, data sosirii), iar din 01.06.2007 schimbarea rutei si a numelui pasagerului, dar numai pentru clasele tarifare care permit astfel de.
  2. Cand cititi acest document va rugam sa intelegeti ca : Noi, al nostru/a noastra/ai nostri/ale noastre inseamna S.C. Blue Air-Airline Management Solutions S.R.L. cu sediul social in Sos.Bucuresti-Ploiesti, nr. 42-44, complex Baneasa Business & Technology Park, cladirea A, aripa A1, et 3-4, sector 1, Bucuresti, Romania; Cod fiscal RO 31525574, companie romaneasca ce ofera servicii de.
  3. Ce fac în aceste situaţii: Am rezervat un zbor şi doresc să modific data de plecare. Unde mă pot adresa? Vă rugăm să vă adresaţi numai unei agenţii TAROM, întrucât acesta este singurul punct de contact abilitat să efectueze o astfel de schimbare. Agenţia vă va comunica în ce conditii şi dacă se poate efectua schimbarea.
  4. Blue Air. In urma decretului emis de presedintele Romaniei, care declara stare de urgenta pe teritoriul Romaniei pana la 20 aprilie (inclusiv), Blue Air a suspendat zborurile intre 20 Martie 2020 si pana la sfarsitul starii de urgenta in Romania. Intre 17 si 20 Martie 2020, Blue Air va continua sa opereze un numar limitat de zboruri

BLUE AIR oferă schimbarea gratuită a datelor de călătorie

In zona Moldovei, Blue Air are infiintate o baza operationala de pe aeroportul din Iasi, si una de pe Bacau. Biletele de avion pot fi achizitionate si de pe www.bilete-avion-iasi.ro Pentru a rezerva zboruri la tarife cit mai mici, trebuie rezervate cu o perioada anticipata de aproximativ 3-4 luni in avans fata de data zborului CUMPERI 1 BILET PRIMESTI 1 GRATUIT COME FLY 2 for 1 AGAIN! Weeke... ndul acesta-i fericit, ai bilete gratuit La fiecare bilet de avion achizitionat, primesti inca unul GRATUIT - la zboruri selectate cu date de calatorie intre 15 august si 30 noiembrie! REZERVA ACUM! >> https://bit.ly/3zXI4vq Oferta este valabila intre 31 iulie - 1 august 2021, pentru zboruri selectate cu date de.

Cum sa modifici datele unui zbor cu Blue Air (Pasii 1, 2

De restul se ocupa Blue Air - The better way to fly!. Concursul se desfasoara pe pagina de instagram Blue Air si va puteti inscrie pana pe 2 August 2021 la ora 14.00. Castigatorul va fi anuntat pe pagina de instagram a companiei Blue Air pe 2 august 2021. # thebetterwaytofly # iflyblueair Radio Impuls See Mor Inca o promotie foarte buna de la BLUE AIR: zboruri de la 12€ pe sens catre toate destinatiile + schimbare gratuita a datelor de calatorie! Mai jos aveti cateva exemple, iar pentru toate datele disponibile verificati site-ul Blue Air. Promotia esta valabila pana pe 2 iulie, ora 23:59, perioada de calatorie: 1 septembrie - 30 noiembrie 2021, catre toate destinatiile

The 'Insignia Blue' Air Jordan 6 Low Release Draws Near

Bilete avion online. La Vola.ro gasesti oferte bune pentru bilete de avion - atat bilete avion low cost, cat si bilete pentru companiile de linie. Cum facem asta? E simplu: cautam tarife convenabile de bilete de avion la toate companiile aeriene si ti le prezentam intr-un singur loc. Si asta nu e tot 120120. 192 Comments 8 Shares. Like Comment Share. Blue Air. July 10 at 8:06 AM ·. INCA 24 de ore cu REDUCERI DE 20%! ☀. Ti-a placut oferta, intram in prelungiri! Ai inca 24 de ore cu reduceri de 20% la zboruri selectate din luna iulie! Alege din peste 40 de rute cu plecare din Bucuresti, Cluj, Bacau, Torino Blue Air renunta la taxa de schimbare a biletelor de avion. Blue Air a anuntat ca incepand de astazi, 10 noiembrie, renunta la taxa de schimbare a biletelor de avion pana in 31 decembrie 2020, permitandu-le turistilor sa-si faca planuri de vacanta chiar daca zborurile ar putea fi anulate Despăgubiri întârziere avion Blue Air. Iată tot ce trebuie să știi pentru a obține o compensație de până la 600€ per pasager în conformitate cu regulamentul UE 261 pentru zbor întârziat sau anulări. Poți fi eligibil pentru compensație dacă . În plus, există alte câteva stimulente utilizate de companiile aeriene, însă. Blue Air, singura companie aeriana low cost din Romania, are azi o oferta speciala. Conform unui comunicat al companiei, la fiecare bilet cumparat, la data de 14 aprilie, se ofera un bilet gratis. Intervalul in care se pot face calaoriile este 14 aprilie - 30 iunie 2021 si toate biletele beneficiaza de o schimbare de data gratuita

Modificarea datelor pe biletul de avion - Bilete de Avion

Bilete de avion curse directe Blue Air Bucuresti Lyon FrantaLuchtpostetiket - Wikipedia

Schimbare nume bilet avion Tarom, Blue air, Wizz air

Schimbare Nume Pasager Blue Air - Bilete avio

Modificarea datelor unui bilet de avion vă poate costa şi dublul sumei plătite pe el, de cele mai multe ori, indiferent dacă vorbim despre o companie low-cost sau despre una care efectuează curse de linie. Legea dă dreptul firmelor de transport aerian să ceară bani pentru modificarea acestor date, sumele fiind stabilite de fiecare companie [ Wizz Air modifica procedura de schimbare a datelor de calatorie. 23 iulie 2015. 17 aprilie 2017. Claudiu Wizz Air. Compania aeriana low-cost Wizz Air, cel mai mare transportator aerian din Europa Centrala si de Est si totodata linia aeriana care transporta cei mai multi romani, a anuntat astazi o schimbare in ceea ce priveste procedura de. De altfel, daca iti iei un bilet Blue Air si optezi pentru pachetul de servicii Premium, beneficiezi de o schimbare gratuita de data sau de ruta. Deja esti mai linistit, nu-i asa? Furnizeaza detalii de contact corecte si complet

Cât te costă să schimbi numele sau data unui bilet de zbor

Articolul 11: Rambursarea. 1. Generalităţi. În cazul în care, din vina transportatorului sau la cererea pasagerului, transportul nu se poate efectua în conformitate cu contractul de transport, contravaloarea biletului sau a părţii neutilizate din bilet se rambursează în baza prevederilor prezentului articol şi a reglementărilor. Bilete de avion Franta: Lyon - Bucuresti (Otopeni) | Blue Air, Cumpara bilete de avion ieftine (low cost) din Lyon catre Bucuresti. L-V: 9:00 - 18:00 | S: 9:00 - 12:00 implicit nu se ramburseaza eventuala diferenta intre tariful initial platit si tariful inferior care poate exista la data solicitata pentru schimbare). La Blue Air ai reduceri de pana la 30% la zboruri selectate din luna iulie, pentru ca acum e cel mai bun moment să pleci în vacanță!Oferta este valabilă pe 7 iulie 2021, pentru zboruri selectate cu date de călătorie pana la 31 iulie 2021. Toate rezervările includ opțiunea de modificare a datelor de zbor o singură data, fără achitarea taxei de schimbare a datelor de călătorie. Operatorul aerian Blue Air anunţă derularea unei campanii promoţionale Valentine Sale, în următoarele două zile, în care pot fi achiziţionate două bilete de avion la preţ de unul. Pentru toţi cei care iubesc zborul şi călătoriile şi pentru toţi îndrăgostiţii care se pregătesc să sărbătorească 'Ziua Îndrăgostiţilor', Blue Air desfăşoară în perioada 19. Caută zboruri ieftine și compară bilete de avion pentru a rezerva cele mai avantajoase zboruri cu Skyscanner. Compară tarife de zbor de la peste 1000 de companii aeriene și site-uri de turism

Blue Air - TARIFE SI SERVICII - Bilete la avio

Blue Air derulează, în perioada 20 - 21 ianuarie, campania promoţională Valentine Sale, în cadrul căreia pot fi achiziţionate două bilete de avion la preţ de unul. Oferta este valabilă pentru toate zborurile cu date de călătorie până la 30 octombrie 2021. Toate rezervările includ opţiunea de modificare a datelor de zbor o singură dată, [ Rezervați direct pe site-ul oficial Wizz Air bilete de avion pentru a obține cele mai bune prețuri la zboruri către mai mult de 140 de destinații

Nike's Next OG Air Force 1 Style Releases Soon | Sole

In interfata de schimbat nume nu apar tarifele pentru schimbare nume, iar la final m-am trezit ca am de plata 180€, (45 de fiecare modificare de nume). Am incercat sa i-au legatura cu cei de la Blue Air (de 5 ori am asteptat cate 30 de min doar ca sa imi inchida ulterior), scris mail-uri, mesaje, insa nimic, nici un raspuns Blue Air, Bucarest. 577.109 Me gusta · 963 personas están hablando de esto · 726 personas estuvieron aquí. Welcome to the official Blue Air page! Blue Air is the airline that cares about bringing.. Rezervati bilete de avion, camere de hotel sau pachete complete de vacanta, dintr-o multitudine de oferte actualizate in timp real! Accesati sectiunea de cautare de pe fly-go.ro, configurati alerta de zboruri ieftine si beneficiati de calatorii cu avionul catre orice destinatie cu aeroport, dupa un program flexibil de plecari si sosiri Modalitatea de plata: cash, card, factura. Nivelul taxelor de serviciu pentru: Emitere a biletului. Reemitere. Schimbare data de rezervare. Rambursare totala sau partiala a biletului. Alocarea locului in avion. Dupa emiterea biletului de calatorie, toata responsabilitatea privind efectuarea calatoriei revine companiei aeriene

Pasagerii Blue Air care au achiziționat bilete către Bologna, Florența, Milano sau Torino pentru perioada următoare își pot schimba datele, sunt ceva mai flexibili cei de la Blue Air. Cei de la Wizz Air își modifică programul din cauza a ceea ce se întâmplă în această perioadă, pasagerii rezervări în perioada martie -2 aprilie. Achizitionand bilete de avion in cadrul campaniei Black Friday, pasagerii Blue Air pot profita nu numai de cele mai bune preturi la bilete de avion catre destinatiile preferate, dar si de confortul oferit de posibilitatea de schimbare gratuita a datelor de zbor, care le confera deplina libertate in planificarea urmatoarelor calatorii Blue Air, singura companie aeriana low cost din Romania, are azi o oferta speciala. Conform unui comunicat al companiei, la fiecare bilet cumparat, la data de 14 aprilie, se ofera un bilet gratis. Intervalul in care se pot face calaoriile este 14 aprilie - 30 iunie 2021 si toate biletele beneficiaza de o schimbare de data gratuita. 14 Aprilie 202 Bună ziua, numele meu este Carmen Curtean. Tocmai citeam știrea. Din păcate, și eu o experiență nasoală cu Blue Air. Anul trecut am achiziționat biletele de avion, pentru mine si soț, cu Blue Air pe ruta Munchen-București, dus-întors (4-9 Septembrie 2020). În luna mai, în plină pandemie, am fost anunțați că zborul nostru, mai exact toate zborurile pe ruta respectivă, au fost. Bilete de avion WASHINGTON DC - Bucuresti ieftine. Pentru a putea identifica preturi ieftine pentru bilete de avion catre Bucuresti puteti cauta in zborurile low cost (de exemplu cele ale companiei RyanAir sau WizzAir). O alta metoda de incerca sa optimizati pretul biletului catre Bucuresti ar fi sa bifati optiunea date flexibile, astfel.

24 Shades of Blue Color Palette – graf1x

Află aici cum îţi recuperezi banii, dacă îţi anulezi vacanţa. Penalizările aduse la cunoştinţa turistului sunt impuse de furnizori, fie ei hotelieri, companii aeriene sau agenţii partenere. Practic, agenţiile de turism nu au o politică anume pe care o aplică în cazul în care un client renunţă la o călătorie 26 noiembrie 2020. L.M. black friday Blue Air. Tweet. In perioada 26-27 noiembrie, Black Friday aduce clientilor Blue Air reduceri de 50% la toate zborurile cu date de calatorie pana la 31 martie 2021, plus posibilitatea de modificare a datelor de zbor o data, fara achitarea taxei de schimbare a datelor de calatorie

Blue Air, singura companie aeriana low cost din Romania, are azi o oferta speciala. Conform unui comunicat al companiei, la fiecare bilet cumparat, la data de 14 aprilie, se ofera un bilet gratis, potrivit ziare.com Campanie de promovare a călătoriilor cu avionul: Plăteşti un bilet, primeşti două. Postat la 19 ianuarie 2021, 10:30 de Pavel Adrian. Compania Blue Air a anunţat marţi derularea unei campanii promoţionale Valentine Sale, în următoarele două zile, în care pot fi achiziţionate două bilete de avion la preţ de unul Blue Air, Bucharest, Romania. 576,370 likes · 2,616 talking about this · 718 were here. Welcome to the official Blue Air page! Blue Air is the airline that cares about bringing customers great value.. E BLUE FRIDAY la BLUE AIR: - 25%! Daca e Blue Friday, atunci e prilej de sarbatoare! Astazi ai reduceri de 25% la biletele de avion si in plus, toate rezervarile INCLUD SCHIMBAREA GRATUITA a datelor de calatorie! #euzborBlueAir #BlueAir #BlueFriday REZERVA ACUM ! ☎️0238 726 125/ 0762 202 89

Nike Synthetic Air Max 270 in Blue/Grey/White (Blue) for

Tarom. Compania naţională operează peste 50 de destinaţii proprii şi destinaţii deservite de partenerii code share. Transportatorul României deţine una dintre cele mai tinere flote din Europa, alcătuită din 24 de aeronave, şi este membru al Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din 1993 şi al Asociaţiei Companiilor Aeriene Europene din 2000 Blue Air, Bucharest, Romania. 575,588 likes · 1,617 talking about this · 717 were here. Welcome to the official Blue Air page! Blue Air is the airline that cares about bringing customers great value.. Blue Air. info@blue-air.ro. 0757741741. Locatie: Etaj -1 [ Vezi harta ] 22 Schimbare Data Bilet Avion Blue Air; Science Fiction Filme 2017; Scoala Benzi Desenate De Colorat; Schimbare Curea Accesorii Logan; Scoala De Agenti De Frontiera Oradea; Schita Auto Obligatorie 2018; Schimbarea Directiei De Mers Spre Stanga; Schimbare Parola Windows 10; Schimbare Ora Vara 2019; Schimbare Baterie Samsung S6 Edge; Sci Fiction Film E minunata, e irezistibila, e inaripata: e oferta pentru indragostiti de la Blue Air! PROMO: CUMPERI UN BILET, PRIMESTI UNUL GRATUIT + SCHIMBARE GRATUITA a datelor de calatorie Perioada promotiei: 9-11 februarie 2021 Date de calatorie: pana la 30 iunie . DRAGOSTEA ITI DA ARIPI: 1 + 1 = 1 ️ ️

Toate rezervarile includ optiunea de schimbare gratuita a datelor de zbor o data, in cazul in care intervin modificari ale planurilor de calatorie, a informat Blue Air. Blue Air va opera 3 servicii pe saptamana intre Bucuresti - Praga, urmand ca, incepand din luna iulie 2021, frecventa serviciilor sa creasca la 5 zboruri pe saptamana Bilete de avion ieftine si companii care ofera bilete de avion low cost Bucuresti - Madeira. Iata cum prin Paravion.ro poti gasi cele mai ieftine bilete de avion Bucuresti - Madeira.. Toate companiile aeriene low cost care opereaza in Romania sunt prezente in oferta Paravion.ro. Astfel, puteti alege printre cele mai ieftine bilete de avion Bucuresti - Madeira oferite de urmatoarele companii.

Blue Air este o companie low-cost si cel mai mare operator aerian inregistrat in Romania. Transportatorul ofera servicii sigure, confortabile si accesibile mai mult de 16 ani si este singurul operator roman cu baze autorizate in mai mult de 3 tari din Europa Blue Air - Informatii de calatorie, Rezervari Bilete Avion On-Line, Info Check-inul si Imbarcarea, Informatii pentru cetatenii romani si straini Nici o schimbare a acestor Termeni si Conditii de Transport nu este valabila decat in cazul in care este facuta in scris de unul dintre directorii nostrii. 3.BILETELE initiala inscrisa pe bilet. Regulile de schimbare a Biletului Electronic sunt detaliate in Conditiile de Transport care se pot gasi pe pagina noastra de Internet sau va pot fi trimise la cerere. Tarife, taxe si alte cheltuieli. Tarife pentru bilete de avion Blue Air Tarifele se aplica doar pentru transportul din punctul de plecare pana la. 3.1.4 Toate Biletele Electronice (n.n. emise de Blue Air) sunt nerambursabile. 3.2 SCHIMBAREA BILETULUI 3.2.1 Biletul Electronic pe care l-ati cumparat este valabil doar pentru ruta inscrisa pe acesta pentru Pasagerul al carui nume apare pe Bilet, din locul de plecare pana la destinatia finala, in data si pentru zborul inscrise pe acesta

Conform operatorului aerian low-cost Blue Air, Nu este permisa nici schimbarea de data sau de ruta a unui bilet la un tarif mai mic decat tariful platit initial, deci implicit nu se ramburseaza eventuala diferenta intre tariful initial platit si tariful inferior care poate exista la data solictata pentru schimbare. implicit nu se. Transportatorul aerian de pasageri Blue Air a anunţat luni o campanie de reduceri de 30% pentru toate rezervările la zboruri către şi dinspre destinaţiile româneşti, inclusiv la zborurile interne din România, cu date de călătorie până la 31 ianuarie 2021. Campania de reduceri a debutat luni şi are loc până miercuri inclusiv, potrivit unui comunicat [ De multe ori cumpărăm un bilet de avion (ieftin) fără să fim atenți la toate detaliile acestuia, iar uneori asta ne poate costa bani și timp pierdut. Am stat de vorbă cu mai mulți experți î Blue Air a fost infiintata in anul 2004 din dorinta de a crea o alternativa de zbor sigura, confortabila si in acelasi timp accesibila ca pret, oferind pentru prima data in Romania bilete de avion ieftine catre cele mai importante destinatii din Europa Am cumparat un bilet de avion cu Eurowings in valoare de65 dar am greşit data zborului. In secunda următoare am intrat si am văzut ca scrie orice schimbare este gratis pana cu 40 de min înainte de închiderea check-in-ului. Am făcut schimbarea însă mi-a luat alţi 80 de euro din cont (de data aceasta primind cod prin sms, la primul bilet nu mi-au cerut nimic)