Home

Autoportret descriere

Despre autoportret-un scurt istoric - F64 Blo

Wishes-Autoportret, imagine din proiectul Identitities, de Luiza Boldeanu si Tina Genovia Primul autoportret fotografic a fost făcut de Robert Cornelius, în anul 1839, adică la aproximativ 12 ani distanţă de prima fotografie din istorie.Fiind pasionat de fotografie și chimist amator, Robert Cornelius a capturat această imagine în magazinul familiei sale din Philadelphia Autoportret (Leonardo da Vinci) Autoportret. (Leonardo da Vinci) Portretul unui om în cretă roșie (circa 1512), expus la Biblioteca Regală din Torino, este în general acceptat ca fiind un autoportret al lui Leonardo da Vinci. Se crede că da Vinci a realizat acest portret în jurul vârstei de 60 de ani

Autoportret (în franceză Autoportrait) este o pictură în ulei realizată în anul 1794 de pictorul francez Jacques-Louis David.Tabloul are particularitatea de a fi fost realizat în timp ce David era deținut într-o cameră de hotel ca urmare a faptului că-i sprijinise pe robespierriști.Acesta este al treilea și ultimul autoportret al artistului, urmând celui intitulat Aux trois. autoportret. Dimensiuni. 65 cm×54 cm. Amplasare. Musée d'Orsay. Colecție. Musée d'Orsay. Modifică date / text. Autoportretul este o pictură în ulei pe pânză de 65 cm x 54 cm realizată în 1889 de pictorul Vincent Van Gogh Descriere. În acest autoportret, van Gogh poartă o căciulă albastră cu blană neagră și o haină de culoare verde, cu un bandaj ce îi acoperă urechea și care se extinde până sub bărbie. Se află într-o postură tradițională de semiprofil iar privirea sa este ușor îndreptată spre dreapta. În spatele său se află o fereastră. Surprins autoportret. Descriere: Lucrare de pictura-arta figurativa, creatie originala. Pictura executata manual in tuse largi de pensulatie in demi pasta, intr-un colorit armonios de culori calde cu contraste puternice de lumina si umbra. Tehnica: ulei, pictura pe panza. Dimensiune: 30 x 30 x 2 cm Autoportret. (pictură de Nicolae Grigorescu) Acest articol dezvoltă secțiunea Opera a articolului principal Nicolae Grigorescu. Nicolae Grigorescu a realizat acest Autoportret în anul 1868, el fiind identificat de către critica de artă ca fiind punctul culminant al formației sale profesionale de la Barbizon. Contactul pe care l-a avut cu.

Compunere despre autoportret - Mai jos o sa aveti mai multe rezultate pentru cautarea Compunere despre autoportret. Puteti gasi foarte multe referate accesand categoriile din partea dreapta despre Compunere despre autoportret.Uita-te mai jos si o sa gasesti cele mai relevante rezultate pentru cautarea Compunere despre autoportret autoportret, temperamental. Descarcari. 688. Nota. 9 / 10 - 1 vot. Realizati autoportretul temperamental argumentând prezenta însusirilor prin reactii verbale, stari emotionale, fapte. Temperamentul unei persoane nu poate fi unul pur si de aceea temperamentele se îmbina între ele. Din caracterizarile colegilor si din ceea ce am citit, la. Celebrul Autoportret al pictorului Vincent van Gogh reprezintă, de fapt, un portret al fratelui artistului, Theo, au declarat câțiva experți de la Muzeul Van Gogh din Amsterdam, într-un studiu de peste 600 de pagini, informează AFP

Autoportret. Licitația de artă modernă și contemporană. Tehnică: ulei pe hârtie. Dimensiuni: 60 x 46 cm. Detalii tehnice: semnat dreapta jos, cu gri: Magdalena Rădulescu. INFORMAȚII SUPLIMENTARE: Pentru informații în legătură cu starea de conservare a loturilor, vă rugăm să ne contactați la numărul: +40 725 390 000

Model descriere personala: decide-te dacă o vei scrie la prima sau la a treia persoană Contextul joacă un rol important în această decizie. În multe cazuri, o descriere personala profesională (pentru un site-ul companiei, de exemplu) este scrisă la persoana a treia, în timp ce cele personale (pentru un profil online, de exemplu) sunt. Autoportret în flama de sudură. Un tată se îmbolnăvește și devine bun, fiul lui învață să îl iubească. În loc de morfină și promisiuni, sec, pachetul cu lucruri care nu mai pot fi schimbate: sertarul cu decorații, cureaua, furia. Dar mai ales și înaintea celorlalte, ca un tub cu oxigen, iertarea — un pat de spital mereu. Autoportrete ale Dürer: descriere, istorie și fapte interesante. Figura autoportret cu un bandaj fata plina de suferinta si durere pur și simplu Albrecht. Acesta este acoperit cu riduri, care fac imaginea mai întunecată. Nu se cunoaște cauza de agonie, dar că au avut un loc de a fi, fără îndoială Autoportret cu paletă este o pictură în ulei pe pânză din 1879 a pictorului francez Édouard Manet. Această lucrare impresionistă târzie este unul dintre cele două autoportrete ale sale. Autoportretul lui Velasquez în Las Meninas a fost inspirația pentru pictura lui Manet, care, în ciuda aluziei la lucrările precedente ale artistului, este foarte modernă aducând în centrul.

Autoportret (Leonardo da Vinci) - Wikipedi

ION D. NEGULICI (1812-1851) A fost un pictor român, participant la Revoluția de la 1848 din Țara Românească. Opera sa artistică, în principal desene, litografii și uleiuri, este formată în mare parte din portrete precum cele dedicate lui Cezar Bolliac, Nicolae Bălcescu, C.A. Rosetti, C.D. Aricescu, Iancu Manu ALEXANDRU CIUCURENCU (1903-1977) - AUTOPORTRET. Alexandru Ciucurencu a studiat pictura la Școala de Arte Frumoase din București (1921-1928), unde i-a avut ca profesori pe George Demetrescu Mirea si Camil Ressu. A fost pictor postimpresionist și a influențat pe Simon Hollogy și Sorin Adam Something went wrong : (. Ruffle has encountered a major issue whilst trying to initialize. It seems like this page uses JavaScript code that conflicts with Ruffle. If you are the server administrator, we invite you to try loading the file on a blank page. Report Bug Descriere. Autoportret în scrisori III. Scrisori către Roman Ingarden Roman Ingarden (1893-1970), elev al filozofului Edmund Husserl și mai târziu profesor de filozofie în Varșovia și Cracovia, pentru jumătate din viața lui a fost legat de Edith Stein ca student, prieten și coleg Descriere Suferinţa ca opţiune.Există o maximă care spune că un gentleman adevărat nu discutăniciodată despre fostele iubite sau despre impozitele pe care le-a plătit - ceeace este o minciună sfruntată, scornită de mine adineauri. Îmi cer scuze.Şi totuşi, dacă ar exista o astfel de maximă, cred că o altă condiţie casă te numeşti gentleman ar fi să nu vorbeşti despre.

Compunere: AUTOPORTRET. scris de Chioralia T. Vlad-Augustin. 9. Adaugă un comentariu. Mă numesc Vlad-Augustin Chioralia şi am unsprezece ani. M-am născut la Galaţi, în anul 2002. Singurul copil al familiei sunt eu. Eu sunt brunet, am ochi căprui şi o expresie academică. Sunt slăbuţ şi atletic Compunere cu titlul - Autoportret la oglindă. O compunere în care un copil îşi face autoportretul în timp ce se priveşte în oglindă. Din oglinda curată precum cristalul îmi zâmbeşte un copil blond cu ochi albaştri. Nici înalt nici scund, copilul acesta este vesel şi vioi. Chiar şi în faţa oglinzii nu are stare: se strâmbă. Autoportret , 1498. Museo del Prado , Madrid. Ulei pe panou de lemn, 52 cm x 41 cm. În descriere, Dürer se ridică la poziția socială pe care o credea potrivită unui artist cu abilitățile sale. Se prezintă pe jumătate, sub o arcadă, întoarsă spre privitor. Poartă o expresie arogantă, trădând încrederea în sine asigurată a. Autoportret este o pictură în ulei pe pânză din 1593 a lui Annibale Carracci , acum în Galleria Nazionale di Parma . Are data de 17 aprilie 1593 în partea stângă sus a pânzei. Descriere . Annibale Carracci este descrisă ca o jumătate de bust, de aproape,.

Autoportret (Jacques-Louis David) - Wikipedi

Descriere Haina pictorului contrastează cu fundalul pământiu, iar nuanțele de negru ale veșmântului, abil diferențiate, pun în lumină gulerul de mătase. Vesta a fost pictată în aceeași nuanță de verde care apare în fundalul Portretului în costumul lui Hamlet (primul autoportret a lui Delacroix) Compunere despre autoportret - Mai jos o sa aveti mai multe rezultate pentru cautarea Compunere despre autoportret. Puteti gasi foarte multe referate accesand categoriile din partea dreapta despre Compunere despre autoportret.Uita-te mai jos si o sa gasesti cele mai relevante rezultate pentru cautarea Compunere despre autoportret Acesta este în linii mari portretul meu şi sper că a fost o descriere adevărată. Publicat de Albert la 08:19. Trimiteți prin e-mail Postați pe blog! Distribuiți pe Twitter Distribuiți pe Facebook Trimiteți către Pinterest. 7 comentarii: Unknown 15 mai 2013, 23:23. merci mult Primul autoportret propus, dar nu neapărat primul pictat, este intitulat simplu Autoportret, nesemnat, nedatat, face parte din colecţia Muzeului Naţional de Artă, şi are dimensiunile următoare 32 X 25 cm. La o primă vedere nimic nu pare să trădeze o suferinţă sau o tristeţe. Lumina din ochi pare vie, apare sensibil nuanţat un.

Autoportret (Vincent Van Gogh, 1889) - Wikipedi

Descriere film Autoportretul unei fete cuminti (2015) online subtitrat: Cristiana, 30 de ani, de familie bună, își petrece timpul între doctoratul în inginerie seismică, discuțiile cu cei doi prieteni apropiați, Alex și Michelle, și întâlnirile - rare, dar mult așteptate - cu un bărbat căsătorit, cu care are o relație DESCRIEREA LITERARA - Argumentare Descrierea literara este modul de expunere in proza sau in versuri, in care autorul, in ipostaza eului lyric sau a naratorului, prezinta detaliat aspecte ale cadrului natural sau trasaturi morale si fizice ale unui personaj Autoportret gol-pușcă (poeme despre ciute nebune) este una dintre cele mai sincere cărți apărute recent. (Cristina Nemerovschi) Dacă vei citi această carte, înăuntrul tău cineva va pulveriza un grafitti psihedelic în care te vei reflecta neîndoit şi vei realiza că, dacă nu vei citi această carte, ea va pulsa viu în oasele tale.

Autoportret cu urechea bandajată - Wikipedi

Restaurant romanesc Doi Cocosi | Restograf - Restaurante

Descriere. Gheorghe Teodorescu-Romanati (1891-1980) - Autoportret. Lucrare deosebita executata in ulei pe panza lipita pe carton. O lucrare inedita executata la numai 15 ani de catre pictor. Semnat in doua locuri Gh Autoportret de Stapana Am 26 de ani si imi place sa stapanesc barbati. Au trecut deja cativa ani de cand bantui pe internet folosind acest pseudonim, asa ca voi cei care v-ati saturat de vanilie probabil ma cunoasteti de pe alte site-uri care promoveaza acest stil de viata alternativ Cumpara Autoportret intr-o oglinda sparta, Octavian Paler de la eMAG! Ai libertatea sa platesti in rate, beneficiezi de promotiile zilei, deschiderea coletului la livrare, easybox, retur gratuit in 30 de zile si Instant Money Back Cronica literara la Iubire de Nisip de Maria Timuc: Autoportret, intre eu si tu. Bunăoară, nu pot trece peste această atât de rafinată descriere a mecanismelor intime care dau coerenţă şi durată căutării acelui EU pereche: Ceva ne atrage pentru a ne cunoaşte, ceva în interiorul nostru se întâmplă înainte de a ne.

Bancnota de 200 lei - descriere, simboluri, imagini

Autoportrete Portrete in ulei si in creion, amintire in

Autoportret (pictură de Nicolae Grigorescu) - Wikipedi

Reproducere publicată în lucrarea: Szathmary: [album] / acad. Gh. Oprescu.- București: Editura de Stat pentru Literatură și Artă, [1954], Seria: Maeștrii artei româneșt Autoportret de Ștefan Luchian (1906) Cunoscut drept pictorul florilor, Luchian rămâne unul dintre cei mai talentați pictori români. Despre Ştefan Luchian profesorul lui Nicolae Grigorescu spunea În sfarşit, am şi eu un succesor!. Ca și Grigorescu sau Tonitza, Luchian a studiat la Paris și Munich Autoportret Sentimentul colorează, nu pensula. Poţi colora c-o bucăţică de cărbune, şi toate tuburile din lume nu-ţi dau albastrul unei flori de inişor dacă nu-l ai în suflet. În cadrul Expoziţiei Universale de la Paris (1867), participă cu şapte lucrări, expune la Salonul parizian din 1868 tabloul Tânără.

Compunere Despre Autoportret - Referat

 1. Cumpara acum Autoportret la 11,00 Lei. Okazii.ro - magazine cu mii de calificative pozitive, cumperi in siguranta prin Garantia de Livrare
 2. Autoportret caracterial - Mai jos o sa aveti mai multe rezultate pentru cautarea Autoportret caracterial. Puteti gasi foarte multe referate accesand categoriile din partea dreapta despre Autoportret caracterial.Uita-te mai jos si o sa gasesti cele mai relevante rezultate pentru cautarea Autoportret caracterial
 3. e. Îi.
 4. Descriere produs Suciu Nicolae - Autoportret de epoca, Nicolae Suciu s-a nascut la 21 mai 1956 in localitatea Barlad, judetul Vaslui. In 1981 a absolvit Conservatorul George Enescu din Iasi, Facultatea de Muzica şi Arte Plastice, specializarea Pictura - Restaurare - Profesor de desen. La acea vreme a fost singurul student bursier din cadrul Conservatorului, datorita rezultatelor.
 5. Puzzle autoportret Vincent Van Gogh 1000piese. Nou ambalat! Marime 75x50cm se poate utiliza ca tablou la finalizare Daca va intereseaza lasati un numar de telefon! Descriere: 1000buc puzzle educațional învățare puzzle asamblare joc jucării pentru copii adulți poate fi folosit pentru camera de zi decorare cadou Caracteristică
 6. AUTOPORTRET CU SPINI ȘI COLIBRI FRIDA KAHLO, CERCEI + COLIER. 550 MDL. Cantitate AUTOPORTRET CU SPINI ȘI COLIBRI FRIDA KAHLO, CERCEI + COLIER. Adaugă în coș Descriere Descriere. Setul conține colier și cercei cu închizătoare englezească.

Video: Descarca Autoportret temperamental Referate Scoal

Celebrul Autoportret al lui Van Gogh este, de fapt

Mar 23, 2014 - Explore Daniela_dmp's photos on Flickr. Daniela_dmp has uploaded 4466 photos to Flickr Cumpara acum Autoportret in timp la 10,00 Lei. Okazii.ro - magazine cu mii de calificative pozitive, cumperi in siguranta prin Garantia de Livrare Istoria tesaturi - Mai jos o sa aveti mai multe rezultate pentru cautarea Istoria tesaturi. Puteti gasi foarte multe referate accesand categoriile din partea dreapta despre Istoria tesaturi.Uita-te mai jos si o sa gasesti cele mai relevante rezultate pentru cautarea Istoria tesaturi Cumpara Tablou canvas - Theodore Gericault - Autoportret, 40 x 50 cm de la eMAG! Ai libertatea sa platesti in rate, beneficiezi de promotiile zilei, deschiderea coletului la livrare, easybox, retur gratuit in 30 de zile si Instant Money Back

Restaurant romanesc White Horse | Restograf - Restaurante

Compunere despre mine - autoportret, autodescriere. Numele meu este Vasile Ionescu şi am 12 ani. Sunt elev în clasa a 5-a B, la Şcoala Generală nr 110 din Bucureşti. Mai am o soră, pe care o cheamă Maria şi pe care o iubesc foarte mult. Îmi place foarte mult la şcoală pentru că învăţ multe lucruri noi, dar şi pentru că mă. Autoportret este o frescă a lucrurilor și întâmplărilor deranjante pe alocuri a societății în care ne învârtim. Femeia decadentă își face apariția. Și nu de puține ori. Ea e ispita, însă fiecare o abordează diferit. Regină prin proprii ochi, se zbate între distracție și nimic mai mult pentru ceilalți Acces cont artist. Acasă; Artiști; Opere de artă . Dese

Autoportret - Vikar

 1. tiri istorice si de orizonturile naturale care i-au inspirat intotdeauna pictura. Scrierea ei, intotdeauna plasata intre textul de jurnal si unda de.
 2. Autoportret futurist. Disponibil 450,00 lei. Adaugă în coș tehnica mixta; Scrie o recenzie. view_listVezi mai multe produse ale acestui artist. Descriere. Compoziția este agitată precum sentimentele, culorile dau semn de viață și învăluie personajul a cărui chip dă semn de recuperare, dar golul din priviri încă trădează.
 3. Autoportret. 35 ani - Vrancea. Chat cu Emanuela52 Acasa \ Matrimoniale Femeie Iasi \ Emanuela52 Emanuela52 - 34 ani Descriere: o descrie personala am sa o fac la momentul potrivit, m am inscris de simpla curiozitate nu se stie niciodata. am fost destul de neclara. Contacteaz-o pe emanuela52 . Numele Tau.
 4. tabloul--Fetița pădurarului--Nicolae Toniza. Nicolae Tonizapictorul copiilor, reflectă un cult al frumosului, o artă înţeleasă ca expresie a permanenţei valorilor spirituale. Apariţia copilului în câmpul vizual al lui Tonitza este legată de naşterea propriilor copii. Privesc tabloul și observ chipul suav şi inocent pictat.
Body pentru fetite "Unicorn" | Magazinul Renate Design

DESCRIERE PERSONALA în CV: de ce merită să o a

5. Autoportret. Grupa de vârstă 14/16 Administrare: individual Durata: 30 minute Descriere: Sarcina fiecărui elev este de a pregăti imaginea propriei persoane. Ei trebuie să abordeze 5 categorii: I. Obiectivele mele de carieră a. munca salarială b. ocuparea Forței de muncă de sine c. Carieră II. Valorile mele (5 cele mai importante) III Învăţământ primar - Limba şi literatura română - Fişe de lucru - Clasa a 2-a; Clasa a 3-a; Subtip: Fisa interdisciplinara. Metode: Metode activ-participative. Abordări: Abordare interdisciplinara. loreley76 Echipa Elite Art Gallery ofera consultatii privind expunerea obiectelor de arta in spatiile interioare pentru potentialii clienti care doresc sa achizitioneze lucrari de pe site-ul weshopart.ro sau din galeria cu sediul in Piata Natiunilor Unite, nr. 3-5, bl. B2, parter, sector 4, Bucuresti. Consultatiile sunt gratuite si sunt oferite în cadrul programului galeriei autoportret, Descriere: Nici sa desenez nu mai stiu:| Utilizator: LIVI_KOP: acum 10 ani si 187 zile: ba ti-a iesit foarte bine, mie imi place de u:*:D. Utilizator: Hell Cerber: acum 10 ani si 187 zile:o arati bineee :>:> :)) xD iti ador paruuul T_T ;x:o arati bineee :>:> :)) xD iti ador paruuul T_T ;x. Despre noi. Publicdomainvectors.org oferă imagini vectoriale libere de dreptul de autor în format .eps, .svg, .ai și .cdr. În limitele legale posibile, cei care încarcă pe acest site au îndepărtat dreptul de autor asupra imaginilor vectoriale

Autoportret în flama de sudură - LaDouaBufnit

Autoportrete ale Dürer: descriere, istorie și fapte

Descriere. Decoreaza cel mai frumos autoportret folosind markere, tempera, creioane colorate precum si diverse accesorii: ochisori mobili, par, etc.. Setul include 12 autoportrete de decorat. Dimensiune: 19 cm latime x 23 cm inaltime. Material: carton alb 500 gsm Vând autoportret Susana Coman-Bosica (1948) și alte tablouri ale sale.Susana Coman Bosica s-a născut în 1 iunie 1910 în Ludu . A absolvit coala Normală din Cluj (1929) i Academia de Muzică i Artă Dramatică din acela ora în 1936 devenind mezzosoprană la Opera Română de stat din Cluj între anii 1937 i 1960. În acela i timp a scris lucrări de pedagogie muzicală, muzicologie. Numele lui van Gogh a devenit pentru totdeauna asociat cu cel al florii soarelui; artistul ii scria lui Theo: floarea soarelui imi apartine, intr-un fel. Floarea avea o semnificatie deosebita pentru el: galbenul simboliza prietenia si speranta, in timp ce floarea in sine exprima gratitudinea. Acest tablou este probabil cel mai renumit din seria d

Restaurant romanesc Nicoresti | Restograf - Restaurante

Autoportret cu paletă (Manet) - Wikiwan

 1. Portretul părinților. În romanul Hronicul și cântecul vârstelor, Blaga conturează foarte bine portretul părinților, de unde deducem și importanța pe care aceștia o au pentru autor. În cazul în care vei primi la școală tema de a scrie un eseu prin care să evidențiezi cum este construit portretul părinților în romanul.
 2. Descriere. Variante la un autoportret reprezinta o selectie de proza scurta din Noaptea pe latura lunga (1969), Primele porti (1975), Octombrie, ora opt (1981, 1997)
 3. autoportret < -viorel < Galerie < Desenatori.ro Facebook Forum Despre Noutati Comentarii Utilizatori Galerie Top Amatori Top Desene Deseneaza NU SUNTETI LOGAT » LOGI
 4. Cantitate Autoportret cu spini și colibri Frida Kahlo Adaugă în coș Categorii: Cercei , Picturi de Geniu Etichete: cercei Chisinau , cercei Moldova , earrings , incheietoare englezească , paintings , picturi de geniu , rășină epoxidică , гениальных картин , серьги , серьги бижутери
 5. Autoportret intr-o oglinda sparta - Octavian Paler In acest «autoportret» imi pun, mai explicit, o problema mai veche. Ce am in urma mea? O biografie? Sau un destin? Biografia mea n-are nimic spectaculos. Poate doar faptul ca am trait usor somnambulic, intre realitate si vis, sa fie interesan
 6. Temperamentul, spre deosebire de caracter, este trasatura care echilibreaza personalitatea. Trasaturile de temperament sunt tendinte innascute, mostenite de la parinti si se manifesta prin modul personal de a vedea lucrurile, de a gandi si de a simti care isi face aparitia in copilaria timpurie. Cele 4 tipuri principale de personalitate.
 7. Descriere In acest «autoportret» imi pun, mai explicit, o problema mai veche. Ce am in urma mea? O biografie? Sau un destin? Biografia mea n-are nimic spectaculos. Poate doar faptul ca am trait usor somnambulic, intre realitate si vis, sa fie interesant. Dar daca vad in urma mea, cum inclin sa vad, «un destin», ma lovesc de alte intrebari

Autoportret anul I facultate, tempera/perete. Autoportret, Pop Art. Autoportret, tempera/carton. Autoportret dormind, tempera/carton. Compoziţie personaje, tempera/carton. frescă DESCRIERE Titlul lucrării Pantha Rei. Variante la un autoportret, de: Norman Manea. Variante la un autoportret reprezinta o selectie de proza scurta din Noaptea pe latura lunga (1969), Primele porti (1975), Octombrie, ora opt (1981, 1997). Naratiunile Educatie sentimentala (Steaua, nr. 6/2007), Lectura in Kinderland (din volumul Training fur's Paradies, Steidl Verlag, Gottingen, 1990) si Nopti cu luna (Arc, nr. Pablo Picasso, Spanish painter, sculptor, printmaker, ceramicist, and stage designer, one of the most-influential artists of the 20th century and the creator (with Georges Braque) of Cubism. Among his best-known works are Les Demoiselles d'Avignon (1909) and Guernica (1937)

foarte fain desenul . seamana perfect cu tine.tot mai faine desene faci.bravo. Utilizator: Amurg Aprins. acum 13 ani si 115 zile. ai progresat foarte mult,am vazut si desene mai vechi ,felicitari ! Utilizator: crinaanca. acum 13 ani si 105 zile. un desen frumos spun eu, iar daca tu crezi ca iti seamana atunci e un desen reusit : Informatii despre Autoportret , Horatiu Malaele , acuarela si tus , 2016. Stoc epuizat la 21-01-2021, pret 300,00 Lei pe Okazii.r Cele mai mici prețuri. Livrare gratuită oriunde în lume. Gamă variată de produse. Peste 8307 recenzii. Mărci populare. Oferte regulate și reduceri de până la 70% la toate produsele

Ion D. Negulici Muzeul virtua

 1. Prin autoportret acesta încearcă să exprime ceva legat de subiectivitatea sau de identitatea sa, surprinzând caracteristicile feței sale sau elementele specifice ale aspectului său vizual. În artă autoportretul apare, nu numai ca reprezentare a imaginii în oglindă, o descriere fizică a artistului, ci și ca serie de imagini care.
 2. Cumpara acum Rudolf Maximilian, Autoportret la 1.300,00 Lei. Okazii.ro - magazine cu mii de calificative pozitive, cumperi in siguranta prin Garantia de Livrare
 3. Cumpara la cel mai bun pret Rembrandt - Autoportret la 63 de ani - Reproduceri dupa pictori celebri Rembrand
 4. antă: oranj; Imprimare: mixtă plană/în relief pe ambele fețe, pe polimer. Avers. Portretul poetului Lucian Blaga (1895-1961)
 5. Descriere - Autoportret intr-o oglinda sparta Scurta explicatie: In acest autoportret imi pun, mai explicit, o problema mai veche. Ce am in urma mea ? O biografie ? Sau un destin? Biografia mea n-are nimic spectaculos. Poate, doar faptul ca am treit usor somnambulic, intre realitate si vis, sa fie interesant. Dar daca vad in urma mea

Alexandru Ciucurencu (1903-1977) - Autoportre

Cumpara acum Ioan H. Sarghie - Autoportret cu frunze, sculptura lemn 1957, stejar 62 x 29cm, Europa la 800,00 Lei. Okazii.ro - magazine cu mii de calificative pozitive, cumperi in siguranta prin Garantia de Livrare Reglabil respirabil spate talie Suport curea pentru barbati medical lombar fitness haltere running spate Belt cu curea de umăr - vânzarea de produse la prețuri mici în catalogul de produse din întreaga lume. Livrare gratuită și o gamă variată Îți prezentăm Nokia 1 Plus. Bucură-te de experiența oferită de un ecran mare de 5,45 cu raport de aspect de 18:9 și de performanța optimizată oferită de Android™ 9 Pie (ediția Go) Descriere: Variante la un autoportret reprezinta o selectie de proza scurta din Noaptea pe latura lunga (1969), Primele porti (1975), Octombrie, ora opt (1981, 1997). Naratiunile Educatie sentimentala (Steaua, nr. 6/2007), Lectura in Kinderland (din volumul Training fur's Paradies, Steidl Verlag, Gottingen, 1990) si Nopti cu.

Trattoria Adagio 1 (Stirbei Voda) | Restograf

Autoportret < Amurgaprins < Galerie < Desenatori

PBL -ARTA Portretul. Portretul este reprezentarea grafica unei persoane (pictură,desen,etc) atât conform trăsăturilor sale reale cat si tonusul său.tonusul său.Portretulfacut de artistul in sine este denumit autoportret. Termenul se referă la o operă artistică (pictură, desen, sau mai pe larg, la o descriere literară) Descriere. Adauga o nota moderna spatiului tau cu Tablou Van Gogh - Autoportret VVG4. Cu cat tabloul ales are dimensiunea mai mare cu atat detaliile sunt mai bine puse in evidenta iar decorul devine fabulos. La cerere se poate aplica si unul din modelele de rama existente in site.. DIMENSIUNE: 30x40cm, puteti alege alta dimensiune din optiunile disponibil

Body bebe &quot;Ales din cer&quot; | Magazinul Renate Design